Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.01.2021
Otevření půjčovny lyží a snowboardů v Opavě
Nově jsme letos otevřeli půjčovnu lyží a snowboardů. V nabídce naleznete jak sjezdové lyže, tak i skialpové lyže, snowboardy a zimní vybavení. Máme he... číst celé
11.11.2020
Goretexové bundy Gore Wear
Společnost Gore Wear se zaměřuje na výrobu oblečení pro cyklistiku, běh a běžky. Její nejsilnější stránku je nepromokavá látka Gore Tex, kterou využív... číst celé
26.10.2020
Lyže ARMADA
Přidali jsme na náš web lyže americké značky Armada. Světoznámí lyžaři jako je JP Auclair, Tanner Hall, JF Cusson, Julien Regnier a Boyd Easley, spolu... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10.06.2020 Testování
Testovačka dětského vozíku v podání Dannyho Macaskilla
Nechali by jste Dannyho hlídat vaši dcerku? Nebo by jste ji na takovou projížďku vzali sami? číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Pomelo sport, s.r.o., se sídlem Pavlovského 673/39, 747 07 Opava - Jaktař, IČ 09203982, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 82391 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu poštovní adresu Pomelo sport, s.r.o., Skladištní 3, 746 01 Opava nebo prostřednictvím emailu na adresu info@pomelo-sport.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Sportovní novinky do emailu!
Nepropásněte naše novinky ze světa sportu, akční nabídky, tipy a rady. Zasíláme maximálně jednou měsíčně a odhlásit se můžete kdykoliv.

              

Kde nás najdete

Pomelo sport, s.r.o.
Skladištní 3, 746 01 Opava

Kontakty
Rádi zodpovíme jakýkoliv dotaz.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2020 Pomelo sport, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz